Webshop sterkebollen.nl
(externe website)

Jan Willem Overmars

Warande | Open Tuin en Kalender | Tuinontwerp
Parkherstel | Webshop | Contact | Omgeving | Deutsch

Jan Willem Overmars

Het tuinieren werd Jan Willem met de paplepel ingegoten. Hij is geboren en getogen in Laag Keppel, op de Warande. In de bostuin van de Warande kon hij beleven hoe in de loop van jaren de stinzenplanten en andere bollen konden verwilderen en ieder voorjaar omtoverden tot bloeiende, kleurige tapijten.
Als kleine jongen al hielp hij graag mee in de tuin. En al vroeg begon hij met het kweken van stinzenplanten, die hij dan huis aan huis verkocht in Laag Keppel en omstreken met zijn fietskar.
Op zijn lange trektocht in de Outback van Australiƫ vond hij zijn partner en vriendin Gyoungsu (oftewel Toto) uit Zuid Korea. Ook zij had 'groene vingers' en zij vonden elkaar in de groene wereld van het tuinieren met en het kweken van stinzenplanten.
Van 2010-2017 woonden en werkten zij op de Warande. Daar namen zij tijdelijk de plaats in van Trudi Woerdeman, die elders zeer bezig was met haar tuinontwerpen. In die jaren waren zij gastheer en gastvrouw van de Warande en de Open Tuindagen.

Jan Willem en Toto konden prachtig voortborduren op het voorwerk van Trudi 's experimenten met stinzenplanten. Zij wisten in enkele jaren tijd een bloeiende webshop en handel in stinzen- en verwilderingsbollen op te zetten!
Sterkebollen.nl is een prachtige site met een breed sortiment verwilderingsbollen met mooie foto's en met veel uitleg over aanplant en verzorging. Kijk en overtuig jezelf!
Als ouders zijn wij zeer trots op hun werk en wij wensen hun verder heel veel succes toe met de sterke bollen!